WILLEM VAN DER RYST SE HARTROERENDE REIS DEUR LIEFDE EN VERLIES

Met groot opgewondenheid kondig Willem Van Der Ryst die vrylating van sy nuwe enkelsnit, “Jou Oë Vertel Die Storie,” aan. Hierdie aangrypende lied is die opvolger van suksesvolle enkelsnitte soos “Knipmes Aand,” “Buffelram,” en “Suid Van Eden,” wat die harte van aanhangers oor die hele land geraak het. Hierdie nuwe snit neem luisteraars op ‘n emosionele reis deur die pyn van ‘n liefde wat oorsee getrek het en die blywende indruk wat dit agterlaat.

Willem Van Der Ryst het reeds sy talente as ‘n “Liedjieboer” bewys, en sy vorige volledige albums, “Dis ‘n Liedjieboer Ding” en “Storie Boek,” het diep indruk gemaak op musiekliefhebbers regoor die land. Met “Jou Oë Vertel Die Storie” gee hy ‘n voorsmaak van sy aanhoudende kreatiwiteit en vermoë om deur musiek ‘n storie te vertel wat die siel roer.

In hierdie nuwe enkelsnit, beskryf Willem die ervaring van ‘n liefde wat homelands verlaat het. Die lied gee ‘n intieme blik in die hart van iemand wat geëmigreer het en die uitwerking daarvan op diegene wat agtergebly het. Willem se aangrypende stem vertolk die gevoel van verlange en diep smart wat gepaard gaan met hierdie verlies. Hy beklemtoon dat hy die pyn en hartseer reeds in die oë van die geliefde kon sien voordat sy vertrek, en hoe die herinneringe aan haar nou ‘n onuitwisbare merk op hom gelaat het.

Met ‘n unieke rasperstem skep Willem ‘n intieme atmosfeer in “Jou Oë Vertel Die Storie.” Die musiek en lirieke pas naadloos bymekaar en skep ‘n perfekte harmonie wat die luisteraar meesleur op ‘n reis van gedeelde pyn en emosie. Hierdie lied is ‘n bewys van Willem se toewyding aan sy kunstenaarskap en sy vermoë om opregte gevoelens in sy musiek vas te vang.

“Jou Oë Vertel Die Storie” sal op 4 Augustus beskikbaar wees op alle digitale musiekplatforms. Die enkelsnit beloof om nie net troue aanhangers van Willem Van Der Ryst te beïndruk nie, maar ook nuwe luisteraars aan te trek wat hou van hartroerende musiek wat reguit uit die siel kom.

Skakel na enkelsnit op digitale platformshttps://vyd.co/Jouoverteldiestorie

SOCIAL MEDIA

Facebook: https://www.facebook.com/willemmusiek

Instagram: https://www.instagram.com/willemmusiek/?hl=en

Tiktok: https://www.tiktok.com/@willemvanderrystmusiek2

Record Label:

Vonk Musiek

Tel: 011 823 1771 / 011 823 1772

Email: francois@vonkmusiek.co.za

Website: www.vonkmusiek.co.za

Publicity and Marketing

STARBURST PROMOTIONS

Danelle Liebenberg

Cell: 0715347796

Email: danelle@starburstmusic.co.za

Website: www.starburstmusic.co.za