“Jy hoef nie jou eie besigheid te begin om welvaart te skep nie”, skryf die bekende Welvaartskeppers, Geo & PJ Botha in hul eerste boek, Word Ryk, Bly Ryk

PJ en Geo Botha, finansiële kenners en bekende medeaanbieders van kykNET se gewilde program, Welvaartskeppers, se eerste boek, Word Ryk, Bly Ryk tref tans die boekrakke van alle goeie boekwinkels landswyd en is ook nou aanlyn beskikbaar. In hierdie insiggewende boek leer hulle gewone Suid-Afrikaners om geld te maak in ’n uitdagende omgewing en dit te laat groei.

Die skrywers se maklik verstaanbare, kundige finansiële advies, gemik op die kweek van goeie gewoontes, rig jou fokus en ondersteun jou op jou welvaartreis en boonop skryf hulle dat jy ook nie noodwendig jou eie besigheid hoef te begin om welvaart te skep nie. Alles gaan oor jou denkwyse rondom geld en jy besef baie vinnig dat welvaart oor méér as net geld gaan. Indien jy wel ’n eie besigheid het, laat hierdie boek jou vinnig besef hoe groot jou verantwoordelikheid is en beklemtoon hulle net weer hoe belangrik dit vir jou is om na jou kliënte te luister en jou werknemers soos goud te behandel.

Elke huisgesin behoort te belê in ’n boek soos hierdie wat nie slegs finansieel georiënteerd is nie, maar benadruk dat jou selfvertroue, nederigheid en geloof in jouself ’n reuse-rol in jou finansies speel. Geo en PJ glo dat een van die groot foute wat families maak met betrekking tot geld is om nie daaroor te praat nie. “Deur kinders van jongs af by geldsake te betrek en aan hulle te verduidelik hoe ’n begroting werk, leer hulle hoe om met die finansiële aspek om te gaan”, sê PJ. Geo beaam dit: “My Pa het ons van kleins af deelgemaak van gesprekke oor geld en dit het verseker ’n reuse-impak op ons lewens gemaak.

Suksesvolle aftrede, pensioen, beleggings, trusts, testamente en hoe om die nalatenskap wat jy wil vestig te bepaal, word ook in hierdie uitstekende boek bespreek.

Hierdie is beslis ’n boek wat jy jou eie kan maak, waarin jy die strategieë kan soek waarby jy aanklank vind en beheer kan neem oor jou finansiële toekoms.

Geo is die strategiese dromer en geïnteresseerd in die sielkunde van besluitneming. Tans woon hy in Stellenbosch saam met sy vrou en babaseun. Die egpaar is ywerige drawwers en fietsryers en neem dikwels aan driekamp deel. Hulle geniet dit ook om plaaslik en internasionaal te reis. Omdat hy altyd homself, op ’n persoonlike en professionele vlak wil verbeter, hou Geo daarvan om biografieë en selfhelpboeke te lees en, as kosliefhebber hou hy daarvan om tuis te kook of om nuwe restaurante te probeer.

PJ is die analitiese denker wat fokus op die tegniese aspekte van finansies. Hy woon in Pretoria saam met sy vrou en twee kinders. Hy geniet dit om gholf te speel, asook om te reis en afgeleë plekke saam met sy gesin te verken. Sy toekomsplanne sluit in om homself konstant op ’n persoonlike en professionele vlak te verbeter en waarde toe te voeg tot sy kliënte se lewens.

Word Ryk, Bly Ryk is nou beskikbaar in alle goeie boekwinkels en aanlyn hier:

https://lapa.co.za/word-ryk-bly-ryk
https://www.graffitiboeke.co.za/en/389801/Books

SOSIALEMEDIASKAKELS

Facebook: https://www.facebook.com/bothawealth?mibextid=ZbWKwL

Instagram: https://instagram.com/geobotha?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Twitter: https://twitter.com/pjbotha1?t=yTlWbV25ZnDWi2Cofv6Whg&s=09

ISBN: 978 1 77639 094 6 | PRYS: R250.00 | KATEGORIE: Persoonlike finansies

PUBLISITEIT & BEMARKING

Starburst Promosies

Alishia van Deventer

Sel: 083 635 4717

E-pos: alishia@starburstmusic.co.za

Webwerf: www.starburstmusic.co.za