ARMAND AUCAMP EN MANDI DU PLOOY-BAARD SPEEL HUIS MET 5 ONBEWUSTE BEÏNVLOEDERS

Berei jouself voor op ’n opwindende ervaring wanneer Life-Etc™, die produksie-afdeling van Talent-Etc™, se nuutste storiefilm, BEÏNVLOEDBAAR, op 8 Julie 2023 om 8nm première op kykNET (DStv-kanaal 144).

Met akteurs Armand Aucamp, Mandi du Plooy-Baard, Leandra Booysens, Kevin Narain, Danielle Retief, Neil Sharim, Louis Auret, en Survivor Suid-Afrika-gunsteling, Francois Chapman (Chappies), beloof hierdie opwindende riller om die gehoor op die punt van hulle stoele te hou.

In BEÏNVLOEDBAAR keer die #HUIS-realiteitsreeks terug met ’n boeiende wending. Vyf sosialemedia-beïnvloeders en deelnemers word onder een dak saamgebring om te kompeteer vir prysgeld van R2 miljoen.

Ondanks die belowende sukses van die vorige seisoen, het kykergetalle vir die program ’n laagtepunt bereik.

Vasbeslote om die reeks te laat herleef en sukses te verseker, gryp die uitvoerende vervaardiger Lian Kuiper, vertolk deur Armand Aucamp, en sy vernuftige regterhand Simone Kruger, vertolk deur Mandi du Plooy-Baard, na uiterste maatreëls, insluitende moord, om die gewildheid van die program te herstel. Gevolglik koop die publiek in op elke gruwelike uitdaging van die deelnemers.

Onder die bekwame regie van die duo, JC Snooke en Jennis Williamson, voorspel BEÏNVLOEDBAAR ’n onvergeetlike reis na die donker kant van sosiale media, invloed en mag.

Ons kyk gewoonlik na beïnvloeders deur ’n lens van leefstyl, filters en skyn-gewildheid, maar wanneer die tafels draai… wie is regtig aan die stuur?,” sê die vervaardigers JC Snooke en Jennis Williamson. “In lyn met ons vorige sielkundige riller, WEGBREEK op kykNET, het ons besluit om die onvertelde stories van beïnvloeders nog dieper te ondersoek.”

Berei jouself voor op ’n meesleurende mengsel van spanning, geheimenis en sielkundige oorlogvoering, terwyl BEÏNVLOEDBAAR die waarhede ontrafel wat skuil agter die glansryke voorkoms van sosialemedia-bekendheid.

BEÏNVLOEDBAAR sal na afloop van die première op kykNET ook beskikbaar wees op DStv Catch Up, asook Showmax.

Kyk die lokprent hier:

Vir medianavrae, onderhoude of verdere inligting, kontak asseblief:

Jennis Williamson, Talent-Etc™

Tel: 011 482 6245

E-pos: jennis.williamson@talent-etc.co.za

SOSIALEMEDIASKAKELS:

Facebook: https://www.facebook.com/talent.etc/
Instagram: @talent.etc
Twitter: @talent_etc
Website: www.talent-etc.co.za

Starburst Promosies

Gizela Sharim

Sel: 083 399 6869

E-pos: gizela@starburstmusic.co.za

Webblad: www.starburstmusic.co.za